„Na úvod jsme zařadili tréninky cílené na nácvik stability v postojích, zapojení a posílení správného svalstva při jednotlivých kopech a také na efektivní strečink,“ uvedl Petr Limprecht. Následovaly tréninky zaměřené na jednotlivé sestavy a především intenzivní nácvik jejich problematických pasáží.

Jedna tréninková jednotka byla vyhrazena kompenzačnímu cvičení a důkladnému uvolnění pod vedením fyzioterapeutky Kristýny Miškovské. Na soustředění nechyběli ani reprezentanti z mělnického oddílu Hansoo, zkušení závodníci Anna Miškovská, Jan Hlavsa, Michal Moca a Petra Novotná.

SK Olympik Mělník vyhrál finále středočeské části Poháru SFČR, když porazil Malibu Mladá Boleslav 4:3.
Dramatické finále krajského poháru. V Mladé Boleslavi se radoval Olympik

Zpestřením byla návštěva stříbrného medailisty z olympiády v Sydney Rudolfa Kraje, který se podělil o své zkušenosti nejen z olympijské přípravy a zápasů, ale hovořil také o motivaci, nastavení mysli a tvrdé práci při cestě na vrchol.

Vedoucí reprezentace Petr Limprecht nešetřil pozitivním hodnocením celého soustředění. „V této době, kdy není ještě zcela jisté, kdy se vrátíme na závodní plochy, není jednoduché závodníky motivovat k velkým výkonům. Věřím ale, že se nám to povedlo a všichni účastníci soustředění si připravené tréninky a další program užili. Děkuji za skvělou atmosféru, která byla na soustředění po celou dobu. Horko, pot, dřina, únava, otevřená mysl, úsměv a dobrá nálada - to jsou výrazy, které přesně popisují celé soustředění. Velký respekt všem a velké poděkování mistru Lee za vedení tréninkových jednotek.“

Reprezentanti v taekwondu na soustřední v Mělníku, setkali se i se stříbrným olympionikem Rudolfem KrajemZdroj: Vu Vieth Anh

PETRA NOVOTNÁ

Příprava: Neratovice (ve žlutém) - Loko Vltavín 0:0
Další komplikace v přípravě. Fotbalisté Neratovic museli odpískat už třetí zápas