Skupina pod vedením trenéra Jiřího Rejmana vznikla před osmi lety. Po loňském skvělém sedmém místě na mistrovství republiky jsou mladé volejbalistky nyní nejlepším týmem Českého poháru, který se hraje turnajovým způsobem půl roku jednou za měsíc.

Ze šesti turnajů mělnické hráčky pět vyhrály a jednou byly druhé. V celkovém součtu nasbíraly 200 bodů, o pět méně mělo druhé Královo Pole Brno i třetí Kralupy. Do elitní osmičky konečného pořadí patřily ještě Turnov, Karlovy Vary, Frýdek-Místek, Prostějov a Plzeň. Účastnil se i druhý zástupce Mělníka s mladšími žákyněmi.

Český pohár starších žákyň U16 – 1. finálové kolo skupiny A: EMĚ Mělník – TJ Kralupy (2:0)
Mladé volejbalistky EMĚ Mělník ovládly první republikové finále, Kralupy druhé

Individuální ocenění ze zlatého mělnického výběru mají kapitánka Patricie Dvorná pro nejlépe podávající hráčku finále a smečařka Bára Rejmanová, která byla nejvíce bodující hráčkou.

Sezona starším žákyním pohárovým zlatem zdaleka nekončí, čekají je boje o tituly přeborníka kraje, případně kvalifikace o vyšší soutěž a také kvalifikace na mistrovství republiky. Na ní by rády dosáhly dalšího společného úspěchu.

Patricie Dvorná, Jiří Rejman a Bára Rejmanová z Volejbalu Mělník s týmovými i individuálními cenami po finalovém turnaji Českého poháru starších žákyň.Patricie Dvorná, Jiří Rejman a Bára Rejmanová z Volejbalu Mělník s týmovými i individuálními cenami po finalovém turnaji Českého poháru starších žákyň.Zdroj: Volejbal Mělník