Večer probíhal ve čtyřech blocích a v každém z nich se na pódiu vystřídala plejáda nových držitelů cen. Mezi ně patřili zástupci a zástupkyně volejbalu, basketbalu, plavání, fotbalu, házené, jezdectví, veslařů, bruslařů, ale také bojových a orientačních sportů.

Ocenění si však právem zasloužili také judisté, sokolové, dobrovolní hasiči, futsalisté, mažoretky, boxeři, tenisté, ale také propagátoři workoutu a členové Klubu českých turistů.

Mezi předávajícími se objevil také trojnásobný vítěz Velké pardubické žokej Josef Bartoš.

Čeští sportovci se spojili a rozhodli se pomoci rodinám dvou příslušníků Vězeňské služby ČR, kteří zahynuli při střelbě útočníka v ostravské nemocnici během prosince.
Sportovci podpoří vězeňskou službu a rodiny obětí ostravské tragédie

Program byl obohacen vystoupením úspěšných mažoretek z DDM Mělník, talentované zpěvačky Venduly Sládečkové a taktéž vynikajících členů klubů Taekwondo Mělník a Hong He Jia Quan Mělník.

Na závěr se uskutečnilo losování o poukaz na konzumaci u Němého medvěda. Cenu předával tamní manažer a předseda Klubu veslařů mělnických Jakub Kulhánek.

Všichni přítomní se skvěle bavili, což byla do velké míry zásluha moderátora Petra Limprechta. Akci pořádala Česká unie sportu ve spolupráci s městem Mělník.

Varta liga, 4. kolo: Helas Brno (v červeném) - Olympik Mělník
Spravit si náladu po Chrudimi. Stejné ovšem zamýšlí i soupeř Mělníka