Český tým prohrál druhý zápas s Ruskem bez vstřelené branky. Trenérovi Markovi Kopeckému se opět líbil začátek utkání: "Nezačali jsme špatně, ale Rusové mají obrovskou sílu. Jsou to profesionálové. Nevím, jak zápas hodnotit, protože klukům nemám co vytknout. Jsou to amatéři. Futsal hrají okrajově a je pro ně prioritou fotbal. Rusové hrají futsalovou superligu, což se někde musí ukázat."

Několik šancí český tým měl. "Je škoda, že jsme je nedali," hlesl Kopecký a pokračoval: "Mohlo to být trochu jinak. Rusové každou naši chybu okamžitě trestali. Nejsme schopní se vyvarovat chyb pod tlakem. Kluci sami uznali, že proti nim stál úplně jiný soupeř, než jsou zvyklí."

Pavel Petr.
ON-LINE: Ptali jste se Pavla Petra



Další akcí české U21 bude lednový turnaj čtyř zemí v Maďarsku. "Chtěl bych ještě před turnajem menší soustředění," dodal trenér týmu.

Česká republika – Rusko 0:7 (0:3)

Česká republika: Hůla (Ordelt) – Křemen, Šarközy, Baran, Sedláček, Hájek, Kasal, Zdržálek, Klíma, Gajdoš, Lidmila, Mikyska, Novák. Trenér Marek Kopecký.
Rusko: Balašov (Kosiromin) – Opper, Ponkratov, Pirogov, Denisov, Anisimov, Mugutdinov, Sanosijan, Sokolov, Barskov, Pilipenko, Povarov, Ananbaru.

V srpnu se běžely závody Spartan Race také v Litovli.
Spartan Race. Fenomén doby, nebo budoucí olympijský sport?