„Náš zisk musíme potvrdit a proti Lípě (19. 10.) a Hradišti udělat šest bodů,“ vyhlíží jedna z mělnických opor Dominik Zdržálek nejbližší program po opětovném rozjezdu soutěže.

Zatím poslední zápas doma s Litoměřicemi sice tým navzdory dvoubrankovému vedení k dalším bodům nedovedl. Překvapivá výhra nad ambiciózní Plzní a následné tři body vydřené u nováčka z Ostravy ale zatím podepírají předsezonní vyhlášení Mělnických, že by kromě co nejrychlejší záchrany i rádi do play-off.

„Ambice jsou pořád stejné,“ potvrzuje Zdržálek. Hřát jej mohou i vlastní výkony. Jako jeden ze tří nejproduktivnějších hráčů Olympiku si s třemi góly a asistencí drží průměr kanadského bodu na utkání. „Věřím, že to bude lepší a lepší. Mrzí mě, že jsem pár šancí ještě neproměnil,“ připomněl hráč, který se po roce od příchodu cítí v klubu na soutoku jako doma.

"Jsem moc spokojený. Je tu skvělý prezident, trenér, tým, parta a fanoušci,“ netají spokojenost dvaadvacetiletý fotbalista třetiligového Litoměřicka, kterého k futsalu přivedl v Chrudimi kouč Ota Stejskal.

Ilustrační foto.
Odolka musela proti papírově slabšímu otáčet výsledek