play_fill Odpad, na kterém si pochutná i ředitel. Zbytky jsou pro pekárnu surovinou Co je pro někoho odpadem, může jinde posloužit jako cenná surovina. Na takovéto… Pro předplatitele Pražský deník 7. 3. 2024 gallery 20
Udržitelné podnikání není jen heslo. Začíná čtvrtý ročník podnikatelské soutěže Držíte se udržitelnosti? Tak zní nový slogan soutěže SME EnterPRIZE, v níž už… Deník.cz 28. 2. 2024
Mistři v plýtvání? V USA už funguje sdílení jídla v restauracích Okoralý rohlík, nedojedený knedlík na talíři, nebo třeba mírně přezrálé rajče.… Deník.cz 7. 5. 2022 gallery 5
Mistři v plýtvání? V USA už funguje sdílení jídla v restauracích Okoralý rohlík, nedojedený knedlík na talíři, nebo třeba mírně přezrálé rajče.… Deník.cz 7. 5. 2022 gallery 5
Biopekárna Zemanka se chce stát celoevropským příkladem pro ekologický provoz /FOTOGALERIE/ Biopekárna Zemanka v Oříkově na Sedlčansku si zadala smělý cíl,… Příbramský deník 1. 12. 2021 gallery 31
Biopekárna peče podle rodinných receptů. Spolupracuje i s legendárním pivovarem Původně burzovní makléř a daňový poradce už dávno opustil svět financí. Od roku… Deník.cz 15. 4. 2021 gallery 8
Plzeňský Prazdroj experimentuje. Ze zbytků ze sladu vyrobil sušenky Plzeňský Prazdroj s pekaři vyrobil zkušební sérii sušenek z mláta, tedy ze… Deník.cz 16. 1. 2019 gallery 6