play_fill Tlačenka či tatarák bez masa? V Praze otevřelo první veganské řeznictví v ČR V centru Prahy otevřelo první veganské řeznictví v Česku, které nabízí tradiční… Deník.cz 19. 6. 2024 gallery 6
Závodní jídelny bez masa? Západní trend by se v Česku prosazoval těžko Nízké platy, krátká dovolená nebo toxické vedení? Zaměstnaneckou bouři vyvolalo… Deník.cz 25. 2. 2024
Hospodské předkrmy pohledem cizinců? Hermelín ani tlačenka u nich nezabodovaly Utopenec, tlačenka, či nakládaný hermelín. Předkrmy či chuťovky, bez kterých si… Deník.cz 17. 2. 2024
play_fill VIDEO: Nejlepší chlebíčky na stole. Jak správně ozdobit silvestrovskou klasiku Chlebíčky nesmí chybět na žádné české slavnostní tabuli. Pojďte si s Deníkem… Deník.cz 31. 12. 2023
Chutě Chorvatska objevují gurmeti. Maurer doporučil chobotnici Gastronomie Chorvatska, to zdaleka není jen čevapčiči nebo mořské plody. Deník… Deník.cz 8. 7. 2023
Chorvatská zmrzlina je pojmem. Levnější najdete dál od pláže Do Česka jezdí turisté za pivem, do Vídně za řízkem. Chorvatsko je kromě vína… Deník.cz 4. 7. 2023
Češi vykoumali, jak v restauraci ušetřit. Někteří si i dělí porci na dva chody Za poslední měsíce zdražilo jídlo v restauracích o desítky procent. Ukázalo se… Deník.cz 21. 4. 2023
Jak jíst v době zdražování doma: Tipy a rady, jak ušetřit peníze a nestrádat Nevyhazujte automaticky jídlo s prošlou minimální trvanlivostí. Vařte o porci… Deník.cz 16. 4. 2023
Guláš či boloňská z krabičky? Češi začali šetřit, i přes rizika cílí na hotovky Trend hotovek „z pytlíku“ nevyšuměl spolu s pandemií a lockdowny. V době… Deník.cz 15. 4. 2023
Mistři v plýtvání? V USA už funguje sdílení jídla v restauracích Okoralý rohlík, nedojedený knedlík na talíři, nebo třeba mírně přezrálé rajče.… Deník.cz 7. 5. 2022 gallery 5