KDY: 13., 14. a 15. března 18.30 
KDE: Společenský sál u hřiště Tišice
ZA KOLIK: vstupné dobrovolné

Nebe na zemi Voskovce a Wericha

Hra z repertoáru Osvobozeného divadla autorů Jiřího Voskovce a Jana Wericha s názvem Nebe na zemi připravil Divadelní soubor LUNO Tišice pro svou letošní desátou jubilejní divadelní sezónu. Pět a půl hodiny dlouhé představení je proložené známými písněmi Voskovce a Wericha. Hru režijně upravila N. Černá. 

KDY: 14. března 8.00 – 12.00 
KDE: Rodinné centrum Chloumek, Mělník 
ZA KOLIK: -

Jarní bazárek oblečení

Kapacita míst pro prodejce už je zaplněna a výběr bude nejen z oblečení, ať už s princeznami nebo dinosaury. Vyhlášený jarní bazárek nabízí obměnu šatníku na jaro a léto za pár korun a zároveň možnost setkání s kamarády u kávy nebo na hřišti.

KDY: 14. března 11.00
KDE: Mšeno - Velký Borek
ZA KOLIK: startovné 450 Kč

Borecký půlmaratón

Fotbalisté SK Slavie Velký Borek pořádají již osmý ročník vytrvalostního závodu, který zahájí běžeckou sezónu v krásné krajině Kokořínska. Závod nabízí zajímavé tratě, originální kovové medaile, diplom, trika závodu, občerstvení na trati i guláš v cíli. Ženy startují v 11.30 hodin a muži ve 12 hodin na mšenském náměstí. Podrobné informace na https://boreckypulmaraton.webnode.cz/rocnik/. 

KDY: 14. března 14.00
KDE: Hostinec Lobkovický sklípek, Lobkovice
ZA KOLIK: Vstupné dobrovolné

Dětský karneval ve sklípku

Místní dobrovolní hasiči a Lobkovický sklípek zvou děti a rodiče na Dětský karneval. 

KDY: 14. března 19.00
KDE: Společenský dům Neratovice
ZA KOLIK: 290 Kč

Rockový ples 

Velký rockový mejdan se koná už podruhé a ve spolupráci s Rádiem BEAT. Role moderátora se ujme Pepa Lábus. Ples zaplní celý dům, devět kapel zahraje ve dvou sálech a navíc nabídne projekci dokumentů místních kapel, hudební film a rockovou výstavu. Během večera vystoupí ve dvou sálech kapely Elbe, Lucie revival, 5P Luboše Pospíšila, Deep Purple a Rainbow z Brna, GIRL ON HORS (Mělník), VORASBAND, ANOMIE (z Brna), OLIVEROVA DÁLKA (Nymburk). Rockový dress code je vítán. 

KDY: 15. března 14.00
KDE: Restaurace Na Knížecí, Dolní Beřkovice
ZA KOLIK: vstup zdarma

Popletený pohádkový karneval

Děti si užijí Popletený pohádkový karneval s kamarádem Wikim, bláznivou karnevalovou show, v níž nechybí soutěže o ceny, originální písničky s tancováním ani bublinková minidiskotéka.