Nabídka je limitovaná, proto neváhejte a kontaktujte svou inspektorku distribuce, která s Vámi předplatné ochotně vyřídí! Kontakty naleznete pod nabídkou knih.

Naše nabídka titulů k předplatnému

Kniha Londýn 2012

Londýn 2012

Nejsledovanější sportovní událost roku očima známého fotografa a s průvodním slovem zkušeného sportovního novináře, přímých účastníků londýnské olympiády. Výpravná obrazová kniha podává zpravodajství o úspěších i prohrách nejen českých sportovců. Na velkém množství krásných fotografií doplněných komentářem mapuje den po dni průběh soutěží XXX. novodobých olympijských klání. Úvodní část knihy je věnována zajímavostem a osobnostem jednotlivých olympijských sportů, především z období po olympiádě v Pekingu. Pro čtenáře je samozřejmě připraven výsledkový servis všech závodů a soutěží.

Pohádky o zvířátkách

Pohádky o zvířátkách

Hraj si s námi je pohádková knížka a hrací sada v jednom. Na stránkách této knihy s barevnými ilustracemi se vám představí zvířátka z filmů společnosti Disney. Vaše dítě si pak může s figurkami na hrací podložce přehrát příběhy, které zná z filmů, nebo s ním můžete vymýšlet vlastní příběhy a rozvíjet tak jeho fantazii. Obsahuje pohádkovou knížku, 12 figurek a hrací podložku.

Kniha Čtyřlístek

Hvězdné příběhy Čtyřlístku

Hvězdné příběhy Čtyřlístku jsou jedenáctým dílem v řadě, obsahují příběhy z čísel 211 až 232 z let 1993 až 1995.

Kniha Obnažená

Obnažená

Romanticko-erotický román. První část ohlášené série Crossfire. Je možné, aby dva emocionálně labilní a minulostí poznačení lidé, jimiž jsou milionář Gideon Cross a mladičká Eva Tramellová, navázali vztah – a udrželi si ho? Hluboké citové pouto mezi nimi sice vznikne, je však natolik zvláštní, že v jistých momentech se jejich vztah dá přirovnat k boji kdo s koho. Často je před rozchodem zachrání jen tělesná touha, protože jeden druhého až démonicky přitahují. Román v zahraničí zaznamenal velký úspěch, práva se prodala do 34 zemí, a stal se mezinárodním bestsellerem.

Kniha Jak být ženou

Jak být ženou

Nikdy v minulosti nebylo lepší být ženou. Máme volební právo, Pilulky a neupálili nás od roku 1727 jako čarodějnice. Ale přece jen zbývá položit pár rýpavých otázek…
Proč se od nás čeká, že budeme chodit na brazilskou depilaci? Měla byste zajít na Botox? Je pravda, že nás muži ve skrytu nenávidí? Jak máte nazývat svou vagínu? Proč bolí nosit podprsenku? A proč se vás všichni ptají, kdy už budete mít dítě?
Caitlin Moranová zodpovídá tyto a další otázky v knize Jak být ženou, zčásti memoáru a zčásti patetické tirádě. Sledujeme ji od jejích strašných třináctých narozenin ("vážím osmdesát, nemám žádné kamarády a kluci na mě házejí štěrk, když mě vidí") přes dospívání, práci, striptýzové kluby, lásku, obezitu, potrat, teleshopping, mateřství a přechod.

Kdyha Podváděná

Podváděná

Porodní asistentka Cecilie Lundová miluje svou práci v nemocnici, díky níž může být přítomna u jednoho z nejdramatičtějších okamžiků v lidském životě: u okamžiku zrození. V soukromém životě se má jako matka čtyř dětí co ohánět. Její manžel John pracuje jako fotograf a jejich manželství je vcelku šťastné, každodenní povinnosti kolem dětí však odsouvají romantiku na druhou kolej. Nicméně tenhle dobře známý svět pro Cecilii představuje jistotu. Takhle to vždycky bylo, a také to tak vždycky bude – nebo snad ne? Rodinný život však náhle naruší nečekaná událost. U dveří někdo zazvoní a venku na zimě stojí jakýsi neznámý mladík. Představí se jako Simon a tvrdí, že je plodem vášnivého prázdninového románku, který se odehrál před více než dvaceti lety, a že jeho otcem je John. Kolem celé rodiny se stahuje síť nevysvětlitelných událostí a falešné hry. Není přitom jednoduché odhalit, kdo koho tady vlastně podvádí a kdo je naopak podváděný.

Kontaktujte nás!

Benešovský deníkLenka Srbová / E-mail: lenka.srbova@denik.cz / Tel.: 724 166 913

Berounský deníkBarbora Hanáková / E-mail: Barbora.hanakova@denik.cz / Tel.: 724 353 642

Boleslavský deníkBožena Marková / E-mail: bozena.markova@denik.cz / Tel.: 724 310 423

Kladenský deníkOlga Salonová / E-mail: olga.salonova@denik.cz / Tel.: 724 057 319

Kolínský deníkLucie Schovancová / E-mail: lucie.schovancova@denik.cz / Tel.: 724 917 663

Kutnohorský deníkL. Schovancová / E-mail: lucie.schovancova@denik.cz / Tel.: 724 917 663

Mělnický deníkBožena Marková / E-mail: bozena.markova@denik.cz / Tel.: 724 310 423

Nymburský deníkM. Rybínová / E-mail: miroslava.rybinova@denik.cz / Tel.: 724 274 190

Pražský deník - N. Demjanovičová / E-mail: natasa.demjanovicova@denik.cz / Tel.: 725 145 452

Příbramský deníkLenka Srbová / E-mail: lenka.srbova@denik.cz / Tel.: 724 166 913

Rakovnický deník - Olga Salonová / E-mail: olga.salonova@denik.cz / Tel.: 724 057 319