Nejprve se po čtvrt na tři převrátila dodávka na 17. kilometru. Ve tři hodiny pak před touto nehodou havarovalo osobní auto, které skončilo na střeše. Ihned k němu vyrazili řevničtí hasiči, kteří právě zasahovali u nehody dodávky, informoval Ladislav Holomčík z centrály Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje.

Když osobní auto převrátili zpět na kola a odtlačili do odstavného pruhu, zasypali uniklé provozní kapaliny a zametli střepy. S tím, že o dokončení úklidu se již postarají silničáři, se hasičská jednotka vrátila zpět k převrácené dodávce.

„Pomocí navijáku převrátila dodávku na kola a pomohla s jejím naložením na odtahovou službu,“ informoval Holomčík. Uvedl dále, že i toto místo bylo předáno silničářům k dokončení úklidu vozovky, a to v 16 hodin. Pak již mohlo dojít na obnovení provozu.

Vážnější následky měla bouračka, k níž ve středu došlo na dálnici D4 již ráno. Ta se neobešla bez zásahu helikoptéry s posádkou záchranářů. Osm minut po osmé hodině havarovalo osobní auto mířící od Prahy na Strakonice nedaleko Příbrami; na 41. kilometru v dálniční křižovatce Skalka. Na mokré vozovce dostal šofér smyk – načež se vozidlo převrátilo přes střechu a zůstalo ležet na boku mezi oběma jízdními pruhy. Řidič vypadl rozbitým oknem na vozovku. Utrpěl vážná zranění; helikoptéra ho transportovala do nemocnice v pražském Motole.

Ilustrační foto.
Ukončení vztahu přineslo šokující obtěžování i poničení auta
Ilustrační foto.
Natáčel někdo skluzavku, na níž se zranilo šest dětí?