Krajská turistická centrála je jedním z partnerů, kteří se na již devátém ročníku gastrofestu časopisu F.O.O.D. představí.

Piknikový festival na Ladronce, který o první zářijové neděli začne v 11 hodin a potrvá až do večera, potěší návštěvníky už při příchodu: vstup je zdarma. Za zvýhodněnou cenu pak organizátoři slibují piknikové koše, díky kterým si tuto akci bude moci vychutnat každý příchozí.

Vedle zážitků pro chuťové buňky je hlavním motivem setkávání s přáteli. „Celým dnem bude z pódia provázet Lukáš Hejlík – a těšit se můžete také na hudební vystoupení písničkáře Pokáče,“ upozornila Kubíčková.

Ve skanzenu v sobotu bavil přítomné režisér Zdeněk Troška.
Víkend nabídne řadu akcí hlavně pro děti

K festivalové nabídce jedním dechem připomíná, že se určitě vyplatí zavítat i do stánku středočeské turistické centrály, jejíž tým nachystá nejen množství zajímavostí o kraji a jeho lákadlech, ale především spoustu námětů na výlety.

„Nebudou chybět tipy na návštěvu středočeských vinařství, pivovarů a dalších gastronomicky zajímavých míst. Odnést si můžete zajímavé brožury i jiné materiály,“ nechává Kubíčková „ochutnat“ už předem.

Podobně zve na piknik v Praze ředitelka Středočeské centrály cestovního ruchu Zuzana Vojtová: „Přijďte navštívit náš stánek, kde se dozvíte vše o výletech – a to i těch gastronomických. Přijďte si užít den plný skvělého jídla, pití a zábavy.“

Ilustrační foto.
Příjemné víkendové počasí může přerůst v intenzivní bouřky