„Kamenem rozbil skleněnou výplň balkonových dveří – a po několika minutách se vloupal do domu,“ uvedla v pátek policistka Eva Hašlová. „Uvnitř jeho pozornost upoutalo elektronické zařízení v ceně do pěti tisíc korun, se kterým opět po přelezení plotu utekl pryč. Zřejmě netušil, že ho po celou dobu nahrává kamerový systém,“ poznamenala. 

Právě kamery také zachytily, že hledaným je muž, který měl na hlavě černou kšiltovku. „Dále byl oblečen do černé mikiny s nápisy bílé barvy na lemování, do černých tepláků a bot značky Puma černo-červené barvy s bílým znakem,“ doplnila Hašlová k popisu oblečení. Na nahrávce jsou zřetelné i takové detaily jako rukavice na pravé ruce.

V pátek policisté kamerový záznam zveřejnili. Očekávají, že s pátráním po muži, který je podezřelý z krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci, pomohou všímaví svědci. Jakékoli informace o tom, o koho se jedná a kde pobývá, lze policistům předat osobně na služebně v Brandýse nad Labem, telefonicky na čísle 974 881 600 – a případně i prostřednictvím bezplatné linky 158.

Zdroj: PČR
Policisté by rádi mluvili s mužem od bankomatu.
Policisté by rádi mluvili s mužem od bankomatu
Ilustrační foto.
VIDEO: Kriminalisté dopadli převaděče vezoucí 22 migrantů