Cyklista domů musel pěšky

Mělník – Cyklista, který jel v podvečerních hodinách Kokořínskou ulicí směrem na Chloumek, zaujal projíždějící policejní hlídku. Jeho kolo totiž nemělo zákonem stanovené osvětlení, čímž se muž dopustil přestupku. Policisté, kteří cyklistu zastavili, navíc vzápětí zjistili, že muž na bicykl nasedl pod vlivem alkoholu, podle policejní mluvčí Markéty Johnové nadýchal více než jedno promile. Vzhledem k tomu, že muž popíjení před jízdou přiznal, nebyla nutná krevní zkouška. Policisté mu zakázali pokračovat v jízdě a celý případ předali správnímu odboru, který rozhodne o výši pokuty.

Zloděj skončil na policii

Neratovice – Devětatřicetiletý muž, který bydlí ve městě, si chtěl osladit život, a tak si zašel na nákup do jednoho z místních obchodů. Vyhlédl si tam několik balení čokolád, za která se mu ale nechtělo platit a pokusil se je z obchodu nenápadně odnést v kapse. To se mu ovšem nepodařilo, zaměstnanci si ho totiž všimli a zavolali na něj městské strážníky. Vzhledem k tomu, že se ukázalo, že muž je podezřelý z trestného činu, skončil v poutech na policejní stanici.

Útočník použil obušek

Mělník – Agresor napadl na autobusovém nádraží svou oběť teleskopickým obuškem. Dva muži mezi sebou zřejmě měli nevyřízené účty. Útočník způsobil muži poranění pravého předloktí. Na místě napadeného ošetřili zdravotníci rychlé záchranné služby a převezli ho na chirurgickou ambulanci. Podle zpráv městské policie si celou věc převzala k dalšímu dořešení policie České republiky.

Čtěte také: Dvojice mužů doloupila, skončila ve vazbě