Předchozí
1 z 8
Další

Na sídlišti není kde zaparkovat. Chybějí zubaři. Ulice jsou plné děr. A zrovna ve vaší obci stále chybí kanalizace, ačkoliv ji zastupitelé slibují roky. Témata, která vás trápí. Co bude tím hlavním tématem zářijových komunálních voleb ve vašem bydlišti? Co u vás rozhodne volby?

Dejte nám vědět a zapojte se do velké ankety Deníku. V projektu se podíváme do více než dvou stovek obcí a měst napříč celou zemí a zmapujeme hlavní témata, o kterých se u vás živě diskutuje a diskutovat bude. Své názory můžete sdělovat v exkluzivní anketě.

Volby 2022Volby 2022Zdroj: Deník

Matěj Kozubovský
sportovec, Netřeba

Matěj Kozubovský, Netřeba.Matěj Kozubovský, Netřeba.Zdroj: archiv respondenta
Tématem v naší vesnici může být cyklostezka, kterou obyvatelům slibovalo před pár lety nové zastupitelstvo. Týká se to zejména trasy Úžice – Netřeba.

Jaroslav Hořejší
ekonom, Mělník

Jaroslav Hořejší, Mělník.Jaroslav Hořejší, Mělník.Zdroj: archiv respondenta
Jedním z hlavních témat letošních komunálních voleb v Mělníku bude doprava ve městě. Lidé už jsou unaveni z nekonečných uzavírek.

Petr Šťastný
grafik, Mělník

Petr Šťastný, Mělník.Petr Šťastný, Mělník.Zdroj: archiv respondenta
Velkým tématem jsou omezení dopravy v našem městě. Bylo by fajn pohlížet na ně jako na příslib lepší dopravy v budoucnu, ale přijde mi, že v lidech zůstává pocit, že teď je to omezuje, tak to v letošních volbách někomu osolí.

Petra Plecháčová
Nákupčí, Veltrusy

Petra Plecháčová, Veltrusy.Petra Plecháčová, Veltrusy.Zdroj: archiv respondenta

Téma komunálních voleb může být nesmyslnost některých projektů viz hřbitov nebo chátrající pozemek vedle kempu, kde utíkají zvířata.

Daniel Špaček
podnikatel, Kralupy nad Vltavou

Daniel Špaček, Kralupy nad Vltavou.Daniel Špaček, Kralupy nad Vltavou.Zdroj: archiv respondenta
Parkoviště v centru města, které občanům chybí. Parkovací dům je pro lidi, kteří žijí třeba na Hůrce, daleko. Navíc po výstavbě nových domů v jeho blízkosti se parkovací dům zaplní auty nových obyvatel.

Alena Chlapcová
podnikatelka, Kralupy nad Vltavou

Alena Chlapcová, Kralupy nad Vltavou.Alena Chlapcová, Kralupy nad Vltavou.Zdroj: archiv respondenta
Věřím, ze stěžejními tématy budou životní prostředí, revitalizace zeleně a zachování travnatých ploch. Zájem mladých lidi o politiku roste, hledí do budoucna a chtějí ovlivnit, v jakém prostředí budou vyrůstat jejich děti.

Milan Hanousek
podnikatel, Staré Ouholice

Milan Hanousek, Staré OuholiceMilan Hanousek, Staré OuholiceZdroj: archiv respondenta

Za mě by mohlo rozhodnout podpoření místního restauračního zařízení, a tím usnadnění podnikání, nájem za minimum, aby to fungovalo primárně pro obec.