Největší zájem je především po pracovnících v technických profesích, v sociálních službách, ve zdravotnictví, v chemickém průmyslu, logistice, autodopravě, administrativě, obchodě a také v zemědělství. Uplatnění zde mohou najít zájemci o práci s výučním listem, středoškolským vzděláním a pochopitelně také vysokoškoláci.

Vizualizace plánované rekonstrukce stadionu v Neratovicích
Velkolepý plán. Z neratovického stadionu má vzniknout moderní stánek

„Akce je příležitostí pro budoucí absolventy škol již nyní vyhledat vhodného zaměstnavatele, popřípadě získat praxi v zajímavé firmě. Příležitost najít práci mají také handicapované osoby a i maminky vracející se do zaměstnání po rodičovské dovolené,“ říká Vladislava Šizlingová z Krajské hospodářské komory Střední Čechy.

Cenné rady pro nezaměstnané, případně pro zájemce o změnu profese, nabídnou zástupci Úřadu práce Mělník, přičemž je možné získat také informace o nabídce rekvalifikací.

„Vítáni jsou nejen všichni zájemci o práci z řad nezaměstnaných, absolventi škol, ale i všichni ti, kteří se chtějí dozvědět o nabídkách firem a nabízených pracovních místech, která jsou v současné době aktuální na trhu práce ve Středočeském kraji,“ dodává Šizlingová.

Práce na mělnické cyklostezce pokračují podle předepsaného harmonogramu.
Stavba cyklostezky zdárně pokračuje
Ilustrační foto.
Problematice kyberšikany se školy na Mělnicku intenzivně věnují