Všichni se mohli potěšit pohledem či nakoupit vánoční dekorace, věnce, svícny a dárky. Děti jezdily na krásném kolotoči či na živém koni.

Zajištění stánkového prodeje má na starosti při letošních adventních a vánočních trzích Marie Krutišová: „Do této chvíle jsem s trhy neměla zkušeností. Zajišťují velké eventy jako Mělnický košt, takže jsem se pídila po osvědčených prodejcích, aby byla zajištěna kvalita prodeje, hledala v katalozích na různých serverech a primárně jsem chtěla na trhy získat prodejce místní.“

Od středy 19. prosince do soboty 22. prosince se uskuteční Mělnické vánoční trhy, které nabídnou návštěvníkům pestrý program s hudbou, divadlem a dalším kulturním programem. Program všech čtyř dnů je k dispozici na webových stránkách města.

„Letos začínají trhy již ve středu na žádost veřejnosti, které vloni chyběly trhy ve všední den,“ sděluje Marie Krutišová. Vánoční trhy nabídnou mimo jiné originální módu, ručně pletené výrobky, v nabídce budou pečené kaštany a pro děti jsou připraveny ve všední dny dílničky, kde bude možné vyrobit vánoční ozdoby či dekorace. V sobotu mohou návštěvníci shlédnout ukázky tradičních řemesel. Vánoční trhy zakončí ohňová a světelná show.

Knihu pokřtili známí herci Jan Přeučil a Eva Hrušková a známá dietoložka MUDr. Kateřina Cajthamlová. A jako překvapení se hosté dočkali dortu ve tvaru knihy s obálkou Nezlomného.
Strhující román pokřtily známé osobnosti
Ilustrační foto
Betlémské světlo dorazí do Mělníka vlakem už v neděli

Marta Dušková