Dva zastupitelé podali demisi  
Mělník – Dva z mělnických zastupitelů Kryštof Marounek a Petr Limprecht se vzdali na posledním zasedání všech svých funkcí. Oba dva byli z uskupené Mé Město. Podle místostarosty Milana Schweigstilla jsou u obou důvody především rodinné a pracovní. Na jejich místo přijdou další náhradníci ze stejné organizace.

Mělník má svou samolepku  
Mělník – Vztah k městu, ve kterém žijí, mohou Mělničané podpořit samolepkou na auto, kterou nechal vyrobit Mělnický osvětový a okrašlovací spolek. Je vyrobena z materiálu, který odolá všem povětrnostním podmínkám a je v prodeji v mělnickém Turistickém informačním centru a v prodejně s automobilovými náhradními díly v Kokořínské ulici.

Ilustrační foto.
Středočeši volili nové poslance

Hráz si vyžádala zasedání  
Mělník – Vedení radnice svolává rychlé zasedání zastupitelstva už na pondělí 30. října od 17 hodin. Hlavním důvodem je schvalování výkupu některých pozemků, které je ještě třeba zařadit, aby se mohl naplno spustit projekt nové protipovodňové hráze.

Věnce položí k památníku  
Mělník – Vedení města Mělníka připomene Den vzniku samostatného československého státu položením květin k soše Tomáše Garrigua Masaryka v Masarykově kulturním domě a k památníku před Tyršovým domem. Sraz pro všechny účastníky bude v pátek 27. října ve 12.30 hodin před mělnickou radnicí.

Krajský úřad Středočeského kraje v Praze.
Rozhádaná středočeská koalice se dohodla, že bude jednat dál