Řidič se přiznal, že na tuto cizí kartu jede poprvé a to od ranních hodin uvedeného dne. Hlídka zjistila, že na ni ujel více než 83 kilometrů. Sedmačtyřicetiletý šofér nákladního auta je nyní podezřelý z přečinu neoprávněný přístup k počítačovému systému a nosiči informací. Podle mělnického policejního mluvčí Josefa Houžvice mu teď hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až na tři roky, zákaz činnosti nebo propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty. 

Popis: Vedení tábora v srpnu 1968. Zleva nahoře: Jan Isop, řidič pan Kos, kuchařky Vlčková, Šindlerová, Procházková a Dvořáková (nejsou v pořadí), pan Brožovský.  Dole zleva: paní Brožovská a pes Egon, Stanislav Švarc, Marcela Vacková, Zdena Špetová, Stáň
Příjezd ruských tanků znamenal konec letního tábora i slibné kariéry

Sbírka víček pokračuje

Tuhaň – Místní obyvatelé i nadále sbírají plastová víčka Pro lepší život s DS Vojta Kvapil. Sbírka bude ukončena až v pátek 7. července. Víčka se ale budou sbírat i poté, protože je nyní vykupuje jiná firma.

Knihovna otvírá jen dva dny

Mělník – Během letních prázdnin je místní knihovna otevřena vždy v pondělí a ve středu od 10 do 12 hodin a od 13 do 17 hodin. Všem čtenářům je proto nabídnuta možnost prodloužit dobu propůjčení na celé prázdniny ne jen na jeden měsíc jako obvykle. 

Ilustrační foto
Z Mělníka pojedou vlaky do Prahy i po půlnoci