V Mělníku svítí další přechody

Mělník – Ve městě jsou další dva nasvícené přechody pro chodce. Jde o přechody v ulicích Krombholcova a Fibichova, oba přechody jsou v blízkosti dopravně složitější křižovatky s Pražskou ulicí. Vybudování osvětlení a zároveň změna nátěrů sloupů z oranžové na černou barvu, stálo 160 tisíc korun, 120 tisíc korun bylo zaplaceno z grantového programu Oranžový přechod Nadace ČEZ. Projekt navazuje na již vybudované oranžové přechody v ulicích Pražská, O. Wenzela a Českolipská.

Zjistíte, co by vás bavilo

Mělník - První ročník Veletrhu občanských aktivit se v Mělníku uskuteční v sobotu 19. srpna. Na mělnickém náměstí Míru budou aktivity předváděny od 14 hodin. Přítomní se seznámí s kluby a zájmovými skupinami, které fungují ve městě. Zájemci se dozví více o jejich činnosti a možnosti zapojit se do jejich dění.

Ilustrační foto.
Nálezkyně mobilu může skončit ve vězení

Hasiči zvou děti na pohádky  

Chloumek - Dnes, v sobotu 12. srpna, od 18 hodin pořádají chloumečtí hasiči v prostorách Rodinného centra v obci promítání pohádek pro děti. Před promítáním je pro děti připraven zábavný program a malé občerstvení zdarma. 

Projděte se městem

Mělník - Ve středu 16. srpna se od 9.30 hodin koná procházka centrem města. Je nazvaná Projděte se Mělníkem s kocourem Švarcíkem a je určena pro rodiče s dětmi.

Hejtmanka Středočeského kraje Jaroslava Pokorná Jermanová debatovala s občany v kavárně v atriu Regionálního muzea v Mělníku.
Hejtmanka se škvařila v kavárně