Fanouškové tam spolu s nimi mohou strávit veselé Velikonoce. Předkapelou je podle kapelníka Martina Kučery punkový Desort.

„Hrají spolu už pátý rok, Štěpán Konopásek na kytaru, Pancho Dirk na baskytaru a Honza Rozporka na bicí. Své zásadní skladby nahráli na CD Chyba v Matrixu a úspěšně s ním objíždějí kluby a festivaly po celém Česku," představil Desort.

Kapela Tři sestry banditos staví stůj repertoár na nápaditých remixech zlidovělých třísesterských skladeb. Řízný punk-rock prokládaný dechovkou doplňují estrádním programem s mexickými tanečnicemi, soutěžemi a duem fantastických harmonik.

Na neratovickém koncertě se s kapelou rozloučí jejich dlouholetý člen a kytarista Petr Najmon. Spolu s baskytaristou Michalem Jelínkem založili komornější bluesrockovou kapelu Vorasband. „V naší stáji se představí baskytarista Petr Kóča Kočanský a v brzké době i kytarista Petr Tygr Škuta," doplnil kapelník Martin Kučera.

Soutěž o vstupenky:

OTÁZKA - Jaká fotka je na zdi na pódiu v klubu Koupák?
a) Pulp Fiction
b) South Park
c) Fight Club

Své odpovědi posílejte sms zprávami na číslo 606635298 ve tvaru BANDITOS mezera A, B nebo C, vaše jméno, příjmení a místo bydliště. Čtyři nejrychlejší správné odpovědi vyhrávají stupenku na sobotní velikonoční koncert. Na výherce potvrzené Deníkem budou čekat 
vstupenky před koncertem 
u pořadatele.
…nápověda na facebookových stránkách klubu…